z magazynu
Strony
Strona główna
O blogu
Magazyn Kuchenny
Przeprowadzka
Zmieniliśmy adres. Nasz nowy dom to:
MagazynKuchenny.com
Zapraszamy po nowe przepisy!
Beata & Witek
AUTOR:
Unknown
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Szukaj na tym blogu
Jestem tutaj
Popularne posty
Lodowe tiramisu
Ponieważ dochodzą mnie wieści, że w Polsce pada i pogoda jest raczej nieszczególna (miejmy nadzieję, że to chwilowe) będzie ostatni w tegor...
Przeprowadzka
Zmieniliśmy adres. Nasz nowy dom to: MagazynKuchenny.com Zapraszamy po nowe przepisy! Beata & Witek
Jak ugotować ryż do azjatyckich potraw
Mój sposób gotowania ryżu zmieniał się kilka razy. Najpierw wrzucałam go na głęboką wodę, gotowałam i odcedzałam. Ale to było dawno i niepra...
Ziemniaczana tortilla z chorizo
Przepis na ziemniaczaną tortillę wpadł mi w oko, gdy wertowałam gazety i książki szukając pomysłu na zagospodarowanie resztek chorizo. Odkry...
Krokiety z kalafiora i czosnkowy sos aïoli
Pewnie nie ja jedna mam słabość do rzeczy smażonych. Na pewno nie ja jedna, bo inaczej frytki by się tak dobrze nie sprzedawały. I chipsy. Ż...
Zasmażana kapusta z pomidorami
To wszystko przez Ptasię! Pokazała na facebooku młodą kapustę i przepadłam. Zaczęłam marzyć o młodej kapuście pod wszystkimi możliwymi post...
Brioszka
Do pieczenia brioszki przymierzałam się bardzo długo. Owszem, przeglądałam przepisy, parę razy już prawie zabierałam się do wyrabiania ciast...
Harissa
Kiedy po raz kolejny nie mogłam nigdzie dostać harissy, postanowiłam zrobić ją sobie sama. Pasta ta jest banalnie prosta w wykonaniu i, o il...
Serowa frittata z makaronem i boczkiem
Fritata chyba dołączy do moich ulubionych dań obiadowo-kolacyjnych. Nie dość, że jest śmiesznie prosta do zrobienia, to jajeczna baza daje ...
Hummus dyniowy
Kilka z potraw na tegoroczny Festiwal Dyni przygotowałam wykorzystując purée dyniowe. Znam dwa sposoby na jego zrobienie - ugotowanie obrane...
Copyright © 2014
z magazynu
, Blogger
BLOG Design:
karografia.pl
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz