z magazynu
Strony
Strona główna
O blogu
Magazyn Kuchenny
Przeprowadzka
Zmieniliśmy adres. Nasz nowy dom to:
MagazynKuchenny.com
Zapraszamy po nowe przepisy!
Beata & Witek
AUTOR:
Unknown
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Szukaj na tym blogu
Jestem tutaj
Popularne posty
Lodowe tiramisu
Ponieważ dochodzą mnie wieści, że w Polsce pada i pogoda jest raczej nieszczególna (miejmy nadzieję, że to chwilowe) będzie ostatni w tegor...
Ziemniaczana tortilla z chorizo
Przepis na ziemniaczaną tortillę wpadł mi w oko, gdy wertowałam gazety i książki szukając pomysłu na zagospodarowanie resztek chorizo. Odkry...
Jak ugotować ryż do azjatyckich potraw
Mój sposób gotowania ryżu zmieniał się kilka razy. Najpierw wrzucałam go na głęboką wodę, gotowałam i odcedzałam. Ale to było dawno i niepra...
Przeprowadzka
Zmieniliśmy adres. Nasz nowy dom to: MagazynKuchenny.com Zapraszamy po nowe przepisy! Beata & Witek
Krokiety z kalafiora i czosnkowy sos aïoli
Pewnie nie ja jedna mam słabość do rzeczy smażonych. Na pewno nie ja jedna, bo inaczej frytki by się tak dobrze nie sprzedawały. I chipsy. Ż...
Zasmażana kapusta z pomidorami
To wszystko przez Ptasię! Pokazała na facebooku młodą kapustę i przepadłam. Zaczęłam marzyć o młodej kapuście pod wszystkimi możliwymi post...
Karmelizowane jabłka z patelni
To przepis na czas jabłkowego urodzaju, bowiem jabłka grają w nim pierwsze skrzypce. A i towarzystwo mają nie byle jakie: cynamon, gałkę mus...
Brioszka
Do pieczenia brioszki przymierzałam się bardzo długo. Owszem, przeglądałam przepisy, parę razy już prawie zabierałam się do wyrabiania ciast...
Dynia z miodem, sake i sezamem
Rozpoczynamy dyniowy festiwal! Właściwie to nie my, festiwal w piątek rozpoczęła Bea w Kuchni i to do niej proszę się zgłosić po szczegółow...
Sałatka siekana
To jedna z moich ulubionych, bo prostych, receptur - weź kilka świeżych warzyw, najlepiej sezonowych, pokrój je na podobnej wielkości kawałk...
Copyright © 2014
z magazynu
, Blogger
BLOG Design:
karografia.pl
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz